PRAHA 2010 - medaile pro Kotrmanovou a Šibíkovou!

07.06.2010 09:44

Téměř tropické teploty, modrá obloha i bazén v Praze Podolí a spousta pohody.. Takto lze charakterizovat 3. kolo Českého poháru, mezinárodní závody PRAHA 2010. Na 500 plavců ze 70 oddílů České republiky, Polska, Slovenska, Slovinska, Rakouska, Rumunska a jedné závodnice z USA, tu bojovalo o medailová umístění i o vylepšení svých osobních rekordů. Družstvo Lokomotivy Nymburk reprezentovali tito plavci: Tomáš Havránek, Václav Jecha, Kuba a Bára Řehákovi,Míša VeckováPavla ZábrahováHana Žižková a naše nejmladší plavkyně Kateřina Šibíková a Klára Kotrmanová. Posledním dvěma plavkyním se díky rozložení kategorií po ročnících, podařilo vyplavat třikrát medailová umístění! Klárka Kotrmanová vyplavala na těžké trati 200M ZLATOU MEDAILI a k ní ještě přidala druhý den STŘÍBRNOU z poloviční tratě(100M)!!! Kateřině Šibíkové se vydařil závod na 50 Z, kde získala BRONZOVOU MEDAILI!!!

Ostatní plavci LoNy se v těžké konkurenci reprezentantů jen těžko prosazovali a bodovaná místa do první desítky získal pouze Kuba Řehák (7. a 8. místo) na znakařských tratích.

Dva dny utekly jako voda a nám nezbývá než poděkovat jednak medailistkám Kláře a Kateřině, ale i ostatním členům týmu LoNy, za hezky strávený víkend na venkovním bazénu v Praze Podolí! Poděkování patří i rodičům, kteří se podíleli na dopravě plavců na závody a zpět!

Nominovaným plavcům a plavkyním na MČR přejeme hodně sil do posledních dnů a týdnů příprav na tento krásný a zasloužený vrchol letní plavecké sezóny!

tren. Michal Hrstka

Výsledky (klikněte na foto Kláry:-)

Fotogalerie ze závodů (klikněte na foto Kateřiny:-)