Letní přebor Stř. kraje Beroun - 16 medailí pro LoNy!!!

30.05.2010 16:00

 

Přebornicemi Středočeského kraje v plavání jsou Lucie Niedrlová a Šárka Vosecká!

Letní přebor Středočeského kraje, který je i hlavním nominačním závodem pro Mistrovství ČR žactva, byl o víkendu pořádán v berounském aquaparku Laguna. V konkurenci 12 oddílů se Lokomotiva Nymburk, díky dívčí šestici plavkyň blýskla na výbornou! V celkovém součtu medailí získala Lokomotiva 7 zlatých,5 stříbrných,4 bronzové medaile a přidala jednu cennou bronzovou ze štafety.

Do celkového výsledku nejvíce zasáhla Lucie Niedrlová, která se stala 5x Přebornicí středočeského kraje a do své sbírky přidala ještě jednu bronzovou. Další skvělé výkony předvedla i Šárka Vosecká, která si vyplavala dvakrát titul Přebornice Středočeského kraje a přidala ještě stříbrnou a dvě bronzové medaile. Mezi medailisty zaslouženě patří i Klára Kotrmanová, která si vyplavala tři stříbrné a jednu bronzovou medaili. Do kvarteta nymburských medailistek patří i Kristýna Budková, která si odvezla jednu stříbrnou medaili. Výše uvedené medailistky tvořily i základ štafety, která v nelehké konkurenci a v napínavém závodě, po právu získala bronz.

S hezkými, vylepšenými osobními rekordy se ze závodů vrací i dvojice plavkyň Eliška Zelená a Daniela Dvořáková. Všem plavkyním patří velké poděkování za reprezentaci oddílu na těchto přeborech!

M. Hrstka

Výsledky naleznete zde (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto :-)