Krajská základní soutěž - Kolín - 20.4.2024 -27 medailových pozic

21.04.2024 22:19
V sobotu ráno se vydalo třináct statečných plavců z našeho oddílů porovnávat síly s ostatními plaveckými kluby. Na plaveckým bazéně v Kolíně se sešlo pět plaveckých klubů a dohromady desítky dětí. Naši závodníci si tak měli možnost najít nové přátelé a porovnávat své natrénované zkušenosti. 
. Pod vedením trenérky Nikoly Brázdové bojovali plavci nejen se soupeři, ale především s časy, které jsou stálou vstupenkou pro letní přebor Středočeského kraje žactva, který se koná 18.5.-19.5.2024 na Kladně.
Z výsledků našich plavců je jasně zřetelné, komu a na jakých tratích se povedlo získat nádhernou kombinaci- OR + medailové umístění.
Z Kolína si náš tým odváží 27 medailových pozic- 4x zlato, 11x stříbro, 14x bronz + 9x brambora. Celkem si náš oddíl vyplaval 57x OR. Nejčastěji stál na stupních vítězů  trojlístek našich plavkyň ve složení Adéla Beranová, Anna Sajdlová a Rozálie Jeníková.
Velká gratulace patří našim medailistům a všem plavcům, kteří reprezentovali náš oddíl. Poděkování patří také rodičům i trenérce Nikole Brázdové za vedení a povzbuzování.
Nikola 

Rychlá odpověď