Memoriál Ing. Sobotky 18.9.2010 - výsledky LoNy! NEW!

18.09.2010 23:45

Plavci Lokomotivy Nymburk vyplavali 27 cenných kovů!

Téměř maratonské pojetí závodů představili pořadatelé I. ročníku Memoriálu Ing. Slavoše Sobotky v Berouně. V sobotu 18.9.2010 se plavalo, až na malou přestávku, neuvěřitelných 12 hodin.

Výběr dvanácti plaveckých nadějí Lokomotivy Nymburk prezentovalo svůj oddíl na výbornou!

V celkovém součtu se povedlo vyplavat celkem 27 medailí! Mezi nejúspěšnější plavce celých závodů patří bezesporu sourozenci Řehákovi.

Kuba Řehák ze sedmi závodů vyplaval 5x zlato a přidal ještě kvalifikaci do finále na 100PZ. Doplňkově si ještě přidal účast ve štafetě na 4x50VZ.

Bára Řeháková zvítězila ve všech svých disciplínách a odvezla si pět zlatých medailí! Do zlatého nymburského pokladu přispěla i Michaela Vecková na jejíž konto se připsalo 4x 1.místo a jedno druhé místo.

O milé překvapení se postarala Pavla Zábrahová jejíž výkony jsou nejen ozdobeny novými osobním rekordy, ale i zaslouženým šestinásobným postem na stupních vítězů, z toho 2x zlatým!

Do medailové statistiky Lokomotivy se zapsali i mladší plavci: Štěpán Felgr – 2.místo, 2x 3.místo, Šárka Vosecká – 2. a 3.místo. Medailový výčet zakončuje Klára Kotrmanová, která vybojovala bronzovou medaili.

Pochvalu si zaslouží i další plavci LoNy, kteří v těžké konkurenci sice nedosáhli na vytoužené medaile, ale mají na svém kontě nové osobní rekordy i zkušenosti. Děkujeme tímto za reprezentaci oddílu Vojtovi Blažkovi, Báře Konšelové, Simoně Němcové, Davidu Nollovi a Julii Pokorné.

Berounské závody ukázaly, že i přes komplikace s nymburským bazénem, které Lokomotiva Nymburk řeší tréninky v Čelákovicích a ve Sportovním centru Nymburk, se dají závody zvládnout na výtečnou.

Přejeme všem plavcům oddílu úspěšnou zimní sezónu!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatek: Ing. Slavoš Sobotka byl zakladatelem berounského plaveckého oddílu a celý život zasvětil plavání. Pod jeho vedením vzešlo mnoho úspěšných plavců, reprezentující naši zemi. Pan Sobotka patřil mezi naše velké přátele a na závody pořádané Lokomotivou Nymburk, jezdil rád celý život.

Setkání s ním bylo vždy něčím výjimečným a přinášelo mi vždy nový rozměr a náhled na práci s plavci i s vedením oddílu. Jeho rady byly k nezaplacení a dodnes si jeho poznatků velmi cením. Zejména pak pochval a uznání, že to, co děláme pro děti v našem oddíle, děláme dobře a má smysl.

Čest jeho památce!

Mgr. Michal Hrstka - předseda Lokomotivy Nymburk

Výsledky -

Lokomotiva Nymburk zde (klikněte)

Celkové výsledky zde (klikněte)

Fotogalerie(klikněte na fotku):