Nabídka suché přípravy - pojďte se s námi dostat zpátky do kondice!!!

11.05.2020 16:08

Opatření vlády se rozvolňují, a tak přicházím s nabídkou tréninků alespoň na souši. 

Scházeli bychom se na sportovním areálu Veslák- na parkovišti před ním. Tréninky by se skládaly z běhu, posilování a různých her, které rozvíjí sportovní všestrannost. První trénink by se uskutečnil ve čtvrtek 14.5. od 16 hod.(Konec tréninku cca 17:30).

Tento trénink by byl společný, ale na dalších trénincích by už děti byly rozděleny do skupinek podle věku a podle výkonnosti. Na trénincích se budou objevovat různí sportovci z různých odvětví, kteří náš trénink zpestří a naučí děti něco z jejich sportu. Do budoucna bych si představovala 2 tréninky týdně pro každou skupinku.

Na první trénink si s sebou prosím vezměte: sportovní obuv, vhodné oblečení, které se může případně trochu zamazat, pití, ručník, roušku(nákrčník) a dobrou náladu.

V případě dotazů mě kontaktujte:  podrouzkova.sabina@seznam.cz

Jelikož nejsem z Nymburka a je to pro mě časově náročnější, tak bych vás poprosila o řádné omlouvání dětí z tréninků, aby se nestalo, že na trénink dorazí tři děti. V případě vysoké absence se mohou skupinky spojit a čas tréninku vašeho dítěte se změní, nebo se trénink zruší úplně. O všem vás budu ale včas informovat. 

Omluvenky mi zasílejte jako SMS na číslo739 132 011.

Sabina Podroužková