Kutná Hora přála našim plavcům! Vezeme 27 medailí!

24.10.2021 09:34

Krajská základní soutěž žactva 4. kolo – východní oblast byla pořádána v sobotu 23. října v Kutné Hoře. 

Přes 115 plavců z pěti oddílů poměřilo své síly i trénovanost na krátkém bazénu. V rámci celostátního projektu ČSPS -  DRoP, byly nejstarší ročníky nuceny plavat monitorované tratě (100 M,Z,P,K a 200PZ). Mladší plavci měli možnost výběru tratí.

Náš oddíl reprezentovalo na 15 plavců z I. a II. družstva. Někteří znají bazén v KH dlouho, pro některé to byly úplně první závody v životě.  Vzájemná podpora a pomoc starších plavců našim nejmladším byla příkladná, až dojemná a jsme tomu kamarádství moc rádi! Jen tak dál!

Ve vodě však plaval každý sám za sebe a některé závody se povedly víc a přinesly medaile či osobáčky, některé tratě a závody se vylepší na závodech následujících.

Mezi velice úspěšné plavce náleží Adéla Brázdová se šesti medailemi (2x 1. místo), dále pak Tea Vetešníková 4 cenné kovy, Míša Sukupová, Otýlie Vetešníková (obě 3 medaile). Na obrovské stupně vítězů se ještě postavili tito plavci: Veronika Doktorová, Adéla Fraňková, Tereza Fraňková, Jirka Hlavinka, Vojta Horálek, Vendy Hradecká, Ondra Jeník a David Křenek.

Velká gratulace všem medailistům a poděkování všem našim plavcům za dobré výsledky, slušné chování a přístup k závodu! 

Poděkování i paní trenérce Vetešníkové za koučování plavců a všem rodičům, za bezproblémovou dopravu dětí do Kutné Hory!

Blíží se podzimní prázdniny, po nich starší plavci (2008 a st.) vyrazí na zkušenou na Zimní přebor dorostu do Mladé Boleslavi a budou následovat nominace na Krajské přebory žáků.

Závody v Kutné Hoře jsou hezkou minulostí!

Díky všem!

(mh)

************************************

Výsledkový servis:

Výsledky komplet (klikněte)

Výsledky LoNy (klikněte)

Fotogalerie (klikněte na foto)