FC 2020 – den třetí – Samba v kapkách deště…

18.08.2020 23:19

Třetí den je statisticky vedený, jako krizový… To ale neplatí v našem pojetí! Naopak jsme se prakticky ani přes kapky deště, dnes nezastavili.

Improvizovaná rozcvička s Karpim sice proběhla na chodbě naší chaty, ale i tak to byl pohyb, na který jsme navázali atletickou průpravou a dalšími testy za našeho OVOVu. Čekala na nás dnes „šedesátka“ sprint a silově laděné shyby a výdrže ve shybu. Díky možnostem ve SC Nbk jsme mohli využít atletického tunelu.

Po dobrém obědě a poledním klidu už většina našich sportovců, toužila po denní dávce chlóru. Během plaveckého tréninku byl zvládnutý další olympijský test – plavání na max po dobu 2 minut.

Odpolední vyžití spočívalo v absolvování orientačního závodu družstev na Ostrově – Selfie Run a následné, adrenalinové aktivitě – překonávání vodní překážky na slackline. Přes všechny nástrahy vedoucích i počasí, které dalo důraz při závěru v podobě ukrutné bouřky, si plavci s úkoly poradili na výtečnou a byť promočeni na kost, všichni se v pořádku vrátili na základnu.

Po večeři i rozhánění mraků jsme ještě šli hrát míčové hry na písek. Po druhé večeři a denním rozkazu už chata šla spát…

Plavci nabírají sílu na další náročný den campu a my jim přejeme Dobrou noc!

Pozdravení posíláme všem našim příznivcům!

(mh)

Fotogalerie – den třetí