FC 2020 – den čtvrtý – softbal s příchutí slunce a písku

19.08.2020 22:34

Středeční ráno bylo poklidné, krásně provoněné večerním deštěm a příjemně chladné. Takové probuzení čekalo naše, lehce utahané plavce. Dopolední program nás zavedl opět na atletický ovál, kde se po důkladném rozcvičení, rozběhání, štafetách a průpravě plnily další testy OVOV. Dnes to byl hod medicinbalem vzad a jedna z královských disciplín – běh na 1km! Ani při jedné aktivitě nedošlo k újmě na zdraví a všem skládáme poklonu, jak se hezky poprali zejména se zrádným kilometrem! 

Po doplnění energie chutným obědem a zaslouženým poledním klidem, se šli plavci „vyplavat“ do bazénu SC Nbk. Za krásného odpoledne pak všichni sedli na kola a dojeli na „hasičárnu“, kde se hrál populární softbal. Někteří sice měli pálku poprvé v ruce, ale zkušení mazáci příkladně pomáhali i radili. Zápas skončil nerozhodně 15:15 a my se vraceli na základnu. 

Před večeří ještě byla klidnější aktivita v podobě střelby ze vzduchovky. I tam starší pomáhali mladším a to se nám vedoucím, moc líbí! Večeře a chvilka osobního volna a šlo se opět na pískoviště. Tentokrát se z poloviny času věnovalo silovým – úpolovým hrám, které bývají vždy zpestření campu. Druhá část tréninkové jednotky byla věnována, klidnějším, míčovým hrám.

Den utekl jako voda, po vysypání veškerého písku z oblečků a důkladné sprchy, přišla ještě zasloužená sprcha a druhá večeře. Denní rozkaz a přání Dobré noci..  Poslední věty a pak už jen zasloužený spánek….

Přejeme i Vám „Dobrou“ a děkujeme všem za podporu!

Byl to další, krásný den!

(mh)

Fotogalerie – den čtvrtý