Cyklotoulky Nymburskem - úterní trénink vytrvalosti a odolnosti!

17.08.2021 22:09

Úterní tréninkový plán byl vcelku jasný! Osedlat kola a vydat na ochutnávku krás našeho kraje. Cíl pro starší plavce byl na Chotuci a nutno dodat jedním dechem, že byl dosažen!

Vcelku dramatický zvrat počasí a neutuchající vítr sice ubíral síly, ale i tak se nám podařilo dostat všechny borce zpět na základnu. Cestou jsme se vydrásali i na rozhlednu Romanka, ze které byl zajímavý výhled. Celková, najetá vzdálenost – lehce přes 50km!

Úsměvy tuhnou asi maminkám naši nejmladších plavců campu – Adama a Kryštofa… Ale nemusí! Ti se vydali s panem trenérem směr Poděbrady a cyklo-trénink si tímto, trochu upravili. Jejich najetá vzdálenost čítala 20km.

Pochvala udělena všem cyklistům za zdolání kilometrů i nástrah silnic a cest!

Po výtečném obědě a odpoledním odpočinku následoval plavecký trénink, kde se tentokrát cíleně zamířilo na posílení a technice paží. Po večeři a osobním volnu jsme si ještě zahráli moc hezký zápas v softballu. Druhá večeře a zasloužený spánek…

Poslední pokyny trenérů před večerkou….. Všichni sportovci již usínají, ale trenéři již sedí u zítřejšího programu a ladí poslední instrukce a detaily na velký orientační závod.

O vítězích a vůbec o průběhu středečního dne našeho soustředění, zase zítra.

Dobrou noc a přejme si o trochu lepší počasí!

(mh)

Fotogalerie – Út 17.8.2021 (klikněte)